ABC Totaalkosmetiek

AVG

De AVG is de nieuwe privacywet die op 25 mei 2018 de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) heeft vervangen.

Maar waarom deze nieuwe wet?
Onze wereld wordt steeds digitaler (internet). Naast heel veel voordelen zitten er ook nadelen aan! Denk bijvoorbeeld aan z.g. “hacks” en identiteitsdiefstal. Ieder individu heeft het recht dat er met zijn/haar persoonsgegevens zorgvuldig wordt omgegaan. Jij als privépersoon staat met allerlei soorten persoonsgegevens opgeslagen in honderden databestanden, zelfs vaak zonder dat je er erg in hebt. Misbruik ligt dus op de loer.
Het gaat heel ver … bijvoorbeeld ook om gegevens die je internetprovider van je vastlegt, het gaat ook om camera’s die je volgen in een winkelstraat, je data via zoekmachines. Wifi, gebruik van Apps’ en internet.
Data die ook nog eens verhandeld kunnen worden, zonder dat je er weet van hebt. Dit is niet alleen een Nederlands probleem, het is EU-breed. Daar is nu de Algemene Gegevensbescherming (AVG), een Europese verordening, voor gemaakt.

De gegevensverwerking van onze cliënten is noodzakelijk voor de uitvoering van de behandeling en aankopen.
Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met deze gegevens maar om je inzicht te bieden is de privacyverklaring van mijn praktijk voor iedereen zichtbaar gemaakt op deze website
De website en webwinkel ook van Cosinta (in eigen beheer en in beheer van derden) zijn voorzien van een veiligheidscertificaat en AVG-verklaring. ABCTotaalkosmetiek verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Mochten er vragen zijn aarzel niet om contact met ons op te nemen via nicolespee@hotmail.com