Even voorstellen

Nicole Spee

Eigenaresse Nicole Spee

Voor iedere klant een persoonlijke benadering.
Vanaf mijn start 30 jaar geleden werk ik met passie en plezier in mijn praktijk. Professionaliteit en een persoonlijke benadering heb ik hoog in het vaandel staan.
Het is mijn drijfveer om voor u een behandeling samen te stellen die volledig past bij uw huid, eventueel uw huidproblemen en bij uw persoonlijke wensen.

Om de juiste behandeling te geven besteed ik veel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied. Door de jaren heen heb ik een groot aantal specialisatie opleidingen,workshops en cursussen met succes afgerond. Daar zal ik mee doorgaan, want ook na 30 jaar ervaring blijft het heel belangrijk om mijn cliënten de beste behandeling te kunnen garanderen.

In 2014 is de praktijk uitgebreid met een 2e prakijkruimte speciaal voor
Zen-Mindfulnessmassage.

Een bijzonder aspect voor mij is, dat veel cliënten al bij mij komen vanaf het eerste uur. Daar ben ik trots op en geniet van de bijzondere band die we samen hebben opgebouwd. De meeste van mijn cliënten ervaren een bezoek aan mijn praktijk als een goed moment om even te onthaasten, gecombineerd met een goede ondersteunende huidbehandeling.

Ook u bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Nicole Spee
Huidcoach/Schoonheidsspecialiste/Masseuse
Stivas/Vakos gediplomeerd

Specialisatie – Elektrisch Epileren, behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar 

Kernlid Anbos

 

Bewaren

praktijk
© ABC Totaal Kosmetiek